Problemen in de juridische sfeer? Neem contact op met een advocatenkantoor

Als je gezellig met de buurman een kopje koffie drinkt en klaagt over het weer, dan gedraag je je niet als een rechtspersoon. Natuurlijk ben je op dat moment, en op alle andere momenten, wel gewoon een rechtspersoon. Maar in de meeste gevallen is die eigenschap niet prominent aanwezig. Toch kan het heel snel gebeuren dat de houding omslaat. Diezelfde buurman die eerst bij jou gezellig een kopje koffie aan het drinken is, die kan het volgende moment bij je op de stoep staan en gaan klagen over de schutting. Op dat moment ben je een rechtspersoon en het is dan altijd de vraag in hoeverre je het zelf kunt oplossen. Binnen de grenzen van het redelijke, kun je wellicht tot een overeenstemming komen. Die schutting was eerder nooit een probleem, dus waarom nu opeens wel? Daarnaast gaat het misschien om een paar centimeter en is het nu echt nodig om de gehele schutting daarom te verwijderen? Probleem is vaak dat dit soort kwesties niet binnen het redelijke vallen. Het zijn gevoelskwesties die gemakkelijk via een rechter en de daadwerkelijke feiten opgelost kunnen worden. Het is alleen jammer dat je die weg moet bewandelen voor zulke triviale zaken. Maar het zijn niet altijd banale zaken als schuttingen die een paar centimeter te ver op iemands erf staan. Soms gaat het om zaken waarin duizenden euro’s gemoeid zijn. Denk bijvoorbeeld aan een conflict met je huurbaas. Als deze een notoire oplichter is en daar later ook de prijs van huisjesmelker van het jaar voor ontvangt, dan is het zeker geen triviale aangelegenheid. Een dergelijk persoon weet dat hij jou oplicht voor duizenden euro’s en het zou dan ook jammer zijn als hij daar gewoon mee weg komt. Het is dan als rechtspersoon zeker fijn dat je kunt vertrouwen op een advocatenkantoor. Een dergelijk kantoor en de bijbehorende advocaat kan jou dan juridisch bijstaan en ook precies de illegale kanten van de zaak aan de kaak stellen. Dergelijke oplichters komen er vaak mee weg, juist omdat niemand actie onderneemt. Ze stelen daardoor relatief kleine bedragen waar men dan niet achteraan gaat. Maar als je als oplichter bij 100 huurders 3000 steelt, dan gaat het toch wel om hele riante bedragen. Vaak is het ook hele gemakkelijk om deze mensen aan te pakken, want als je door de bedreigingen en intimidaties heen prikt, dan zie je al snel dat het overduidelijk is dat de wetten worden overtreden. Een advocaat van een advocatenkantoor kan vaak met 1 brief een dergelijke oplichter vrij gemakkelijk terug fluiten en gebeurt dat niet, dan is het in een rechtszaal vaak snel genoeg klaar. Maar daar heb je dan wel een advocaat van een advocatenkantoor voor nodig. Dat geldt voor dit soort zaken maar ook vele andere juridische conflicten.

Advocaat nodig? Kies dan voor advocatenkantoor Franken

Mocht je in een juridisch conflict terecht komen en heb je daarbij juridische assistentie nodig, dan kun je een beroep doen op advocatenkantoor Franken. Hier kun je onder andere terecht voor de volgende rechtsgebieden:

  • Informatierecht
  • Arbeidsrecht
  • Personen en familierecht
  • Strafrecht

Dus als je bijvoorbeeld een conflict hebt met je baas over je ontslag of iets dergelijks, dan kun je altijd een beroep doen op dit advocatenkantoor.

Maak een afspraak met Henriëtte Franken

Mocht je op zoek zijn naar de desbetreffende advocaat van dit advocatenkantoor, dan kun je via de website van advocatenkantoor-franken.nl contact opnemen met Henriëtte Franken. Op het advocatenkantoor kun je dan de zaak voorleggen en vervolgens kan de advocaat inschatten wat zij eventueel voor jou zou kunnen betekenen.