Voorzie je werknemers van voldoende water met een leidingwaterkoeler

Het is voor ieder mens van belang dat hij/zij elke dag genoeg water drinkt. Met water kun je je lichaam zuiveren. Daardoor houd je je lichaam schoon van binnen. Hierdoor voel je je beter, heb je een betere stoelgang, een gavere huid en profiteer je van vele andere gezondheidsvoordelen. Het is echter niet altijd even gemakkelijk om elke dag genoeg water te drinken. Voor een optimale gezondheid moet je toch als snel anderhalve liter water per dag drinken. Nu drink je uiteraard veel koffie/thee/frisdrank en daar zit ook water in. Maar het is toch verstandig om in ieder geval 1 liter zuiver water te drinken. Als je een weekend thuis bent, dan kun je constant een glaasje water uit de kraan drinken. Maar zelfs als je thuis bent vergeet je al snel dat je water moet drinken. In de zomer drinken we vaak wel genoeg water, omdat we dan constant dorst hebben vanwege de hitte. Maar je ziet ook vaak dat mensen in de zomer liever een biertje drinken of een glaasje rosé op het terras. Als het geen alcohol is, dan is het wel een verfrissend glas Ice Tea. Dus zelfs als we thuis zijn en zelfs als het zomer is, krijgen we niet altijd genoeg water binnen. Dus op het werk wordt het helemaal moeilijk. Daarom is het verstandig om het kantoor of de werkplek te voorzien van een leidingwaterkoeler. Dan hebben de werknemers in ieder geval de optie om snel even en glaasje water te drinken. Op deze manier kan iedereen zijn haar of waterniveau op peil houden. Dat is positief voor de gezondheid en gezonde werkers zijn harde werkers. Je kunt ook kiezen voor een gewone waterkoeler. Hiervoor wordt geen leidingwater gebruikt. Heb je echter liever een leidingwaterkoeler, dan is dat uiteraard ook een optie. Je kunt een leidingwaterkoeler bestellen via aqualight.nl. Via deze website kun je verschillende waterkoelers bestellen en je kunt ook je watervoorraad aanvullen. Dus als je een gewone waterkoeler bestelt, dan kun je ook een contract afsluiten voor het water. Je krijgt dan elke dag, week of maand een nieuwe voorraad water geleverd. Dus als je op zoek bent naar een waterkoeler of leidingwaterkoeler, kom dan snel eens een kijkje nemen op aqualight.nl.

De voordelen van een leidingwaterkoeler

Als je kiest voor een leidingwaterkoeler, dan wordt de waterkoeler direct op de waterleiding aangesloten. Het voordeel hiervan is dat je altijd verzekerd bent van koel zuiver drinkwater. Het is dus niet zo dat je zonder meer leidingwater drinkt. Dit leidingwater wordt via een geavanceerd systeem uiteraard eerst goed gezuiverd. Je hebt dus altijd schoon water en het is ook zo dat er geen onzuiverheid van buitenaf in kan sluipen. Daarnaast wordt er een koelingssysteem toegepast waardoor het water dat je uit de leidingwaterkoeler tapt altijd heerlijk fris is. Het is dus niet zo dat je gewoon leidingwater drinkt. Het grootste voordeel is dat je niet altijd nieuwe vaten met water hoeft te bestellen en deze hoef je dus ook niet te installeren. Qua zuiverheid en hygiëne zit het wel goed, dus wat dat betreft is een leidingwaterkoeler een prima keuze.

De opties van aqualight.nl

Je hebt bij aqualight drie verschillende opties wat betreft de aankoop van een waterkoeler. Deze zijn:

  • Koop
  • Huur
  • All-in

Als je de waterkoeler koopt, dan wordt deze koeler jouw eigendom. Je moet dan zelf eventueel onderhoud regelen en de aankoop van het water. Je kunt ook een waterkoeler huren en je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een all-in optie. In dat geval betaal je één bedrag voor de waterkoeler, levering van water en onderhoud.