De sleutelhanger met foto, een origineel cadeau

SLEUTELHANGER MET FOTO! Maak hier een prachtige sleutelhanger met foto!

Een sleutelhanger met een foto van uw geliefde is misschien een van de meest romantische presentjes die u van hem of haar kunt krijgen. Een sleutelhanger met foto van overleden familieleden is ook een mooie manier om hen te gedenken. Velen kiezen er tevens voor om hun huisdier of zelfs hun kind er op af te laten drukken. Wie of wat u dan ook als foto op een dergelijke hanger wilt zetten, bij ons bent u aan het juiste adres qua drukwerk. We hebben ruim ervaring in het bedrukken van sleutelhanger met een foto. Kijkt u maar eens naar het aanbod aan hangers en de vele andere artikelen die wij verkopen op prachtigkado.nl. De hangers zijn leverbaar als ovalen hangers, rechthoekige varianten maar ook in de vorm van een hartje. U kunt alle kanten op en we kunnen elke sleutelhanger met foto voorzien. Zoekt u nog een romantisch gebaar? Wilt u vieren dat u al een paar maanden een relatie hebt? Grijp dan deze kans met beide handen aan en maak vandaag nog uw keuze. We zullen u in deze tekst stap voor stap uitleggen hoe ook u een sleutelhanger met foto kunt bestellen. Dus vergeet niet om onze website even te bookmarken zodat u te allen tijde een artikel kunt laten bedrukken. Overigens kunt u ook in bulk bestellen, bijvoorbeeld als u als bedrijf een relatiegeschenk wilt voorzien van uw bedrijfsgegevens en logo. In dat geval raden we het u aan om van te voren een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Bestel bij ons de sleutelhanger met foto

U wilt dus een sleutelhanger met foto laten maken die geheel aan uw eisen voldoet. Dan staan wij absoluut voor u klaar. Hoe u dan te werk moet gaan? Lees de volgende stappen aandachtig door en probeer het zelf:

  • Gaat u allereerst naar onze website toe en klik “sleutelhanger met foto” aan.
  • Kies vervolgens de hanger die u graag wilt voorzien van de foto die u hebt uitgekozen.
  • Vervolgens kunt u de hanger direct personaliseren. Upload de foto en pas het aan zodat het binnen de kaders valt. Ga vervolgens de kleuren en lettertype aanpassen als u bijvoorbeeld ook een boodschap wilt afdrukken.
  • Bekijk nogmaals het resultaat. Bent u tevreden? Vul dan uw adres- en contactgegevens in en betaal met behulp van een online betaalservice. U kunt daarbij denken aan iDEAL, PayPal of de credit card.

We gaan vervolgens voor u aan de slag en zullen de sleutelhanger met foto snel bij komen bezorgen. Sterker nog, u hoeft er slechts enkele werkdagen op te wachten en dan hebt u een prachtig en origineel cadeautje in huis. Wist u dat we het graag gratis nog even voor u inpakken? Vergeet deze optie dan ook niet aan te vinken.

Hebt u ook al bij onze andere bedrukbare artikelen gekeken?

Naast de sleutelhanger met foto kunnen we nog veel meer producten voor u bedrukken zoals kraamcadeautjes, relatiegeschenken en fotomomenten. We zijn verreweg de goedkoopste leverancier in Nederland en u betaalt geen enkele verzendkosten. Hebt u toch nog enige vragen? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail door het online formulier in te vullen. Natuurlijk kunt u onze klantenservice ook per telefoon bereiken door hen tijdens kantooruren even op te bellen. Via de sociale media zoals Instagram en Facebook kunt u erg veel inspiratie opdoen, acties vinden en de laatste artikelen in ons assortiment van alle kanten bekijken. Hopelijk bent u tevreden over onze producten en wilt u ons belonen met een rating. Daar zult u toekomstige klanten ook zeker mee helpen! Lees meer..