Nooit meer met de trein dankzij Stad Taxi Hengelo

Het is niet altijd even gemakkelijk om van A naar B te reizen als je even geen auto hebt. Daar moest ik zelf helaas op de meest vervelende manier achter komen. Mijn auto moest namelijk gerepareerd worden in de garage. Nu hoef ik niet elke dag met de auto, dus ik dacht dat ik best een paar dagen zonder kon. Normaal gesproken kon dat misschien ook wel, maar ik moest nu juist in deze periode op bezoek bij mijn zoon en mijn schoondochter. Had ik daar van te voren bij stil gestaan, dan had ik vast wel gekozen voor een leenauto, maar ik stond er helaas niet bij stil en dacht dat ik verder geen grote reizen hoefde te maken. De reis naar mijn zoon is overigens normaal gesproken geen hele lange reis. Ik hoef immers niet naar het buitenland en ik hoef zeker ook niet de Atlantische oceaan over te steken. Maar op het moment dat je met de trein gaat, dan kan een reisje van anderhalf uur al snel veranderen in een nachtmerrie. Helemaal als je in de winter reist. Een paar vlokjes sneeuw en het hele netwerk ligt plat. Gelukkig bestaat er een taxibedrijf als Stad Taxi Hengelo, want anders had ik het huis van mijn zoon waarschijnlijk nooit bereikt. Dus alle lof voor Taxi Hengelo, maar daarover later meer. Ik dacht dat ik wel met de trein kon en dus kocht ik netjes een kaartje. Hoewel dat tegenwoordig een soort chipkaart is. Ik had daar geen idee van, want de laatste keer dat ik met de trein reisde was iets van 25 jaar geleden. Ik had er wel van gehoord op het nieuws natuurlijk, maar zulke dingen gaan het ene oor in en het andere weer uit. Lang verhaal kort, ik kreeg te maken met de meest verschrikkelijke vertraging. Op den duur konden we helemaal niet verder en toen moest ik dus noodgedwongen een taxi in Hengelo bellen. De trein was namelijk in Hengelo gestrand. Ik keek via mijn smartphone op het internet en daar vond ik Stad Taxi Hengelo. Ik heb meteen gebeld en mijn situatie uitgelegd. Binnen 15 minuten was de Taxi in Hengelo ter plaatse en kon ik mijn reis vervolgen richting mijn zoon. De treinen hadden enorm veel last van de sneeuw, maar de chauffeur van de taxi in Hengelo bestuurde de taxi alsof er geen enkele sneeuwvlok uit de hemel viel. Het duurde dan ook niet lang voordat ik bij mijn zoon arriveerde. Het had mij 4 uur gekost om Hengelo met trein te bereiken en ik was binnen 20 minuten met de taxi in Hengelo bij mijn zoon.

Kies voor kwaliteit, kies voor Stad Taxi Hengelo

Dus als je niet uren onderweg wilt zijn en als je liever zo snel mogelijk de plaats van bestemming bereikt, kies dan direct voor Stad Taxi Hengelo. Dat bespaart je een hoop kopzorgen.

  • De taxi is erg snel ter plaatse
  • De chauffeur is professioneel
  • De tarieven zijn meer dan redelijk

De tarieven zijn helemaal redelijk als je nagaat wat voor kwaliteit je ontvangt. Ik kan Stad Taxi Hengelo dan ook van harte aanbevelen. Wil je meer weten, dan kun je via de site meer informatie lezen. De website vind je op stadtaxihengelo.nl.

Neem eenvoudig contact op met Stad Taxi Hengelo

Mocht je snel een taxi nodig hebben, dan kun je eenvoudig bellen met het telefoonnummer dat je op de site vindt. Als het niet sneeuwt, dan is de taxi zeker binnen 10 minuten ter plaatse en als het wel sneeuwt, dan duurt het niet langer dan 15 minuten.