Wat kan de advocaat vve voor u betekenen?

VvE en appartementsrecht | Brenner Advocaten

Wanneer u een in een appartementencomplex woont in een woning die u zelf heeft aangekocht, dan bent u waarschijnlijk ook lid van de Vereniging van Eigenaren, afgekort de VVE. Deze vereniging is vaak van groot belang voor het regelen van allerlei zaken die u met de andere eigenaren van de appartementen in uw complex moet regelen. Mocht u onlangs een aanvraag hebben ingediend om bijvoorbeeld een verbouwing aan uw woning te mogen doen, dan kan het zijn dat u hier van de VVE geen toestemming voor heeft gekregen. Wij van Brenneradvocaten.nl zien vaak dat de VVE niet goed op de hoogte is van de juridische kant van hun besluit en vandaar dat wij u ook zouden willen aanraden om een advocaat vve in de arm te nemen. Een advocaat vve kan u namelijk helpen om het besluit van de vve nietig te verklaren. Dit kan er voor zorgen dat u alsnog uw verbouwing kunt beginnen. Wij willen u in deze korte tekst graag wat meer tekst en uitleg geven over de mogelijkheden die een advocaat vve u kan bieden. Het is namelijk zo dat u hier heel veel baat bij kunt hebben omdat onze advocaat vve heel goed op de hoogte is van wat er allemaal nog aan mogelijkheden zijn. U zult zien dat er vele nieuwe deuren geopend zullen worden wanneer u besluit om de hulp van een goede advocaat vve in te schakelen. Wij van Brenneradvocaten.nl willen u daarom ook graag uitnodigen om een keer op onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. U zult zien dat wanneer u een advocaat vve in de arm neemt, u zichzelf een hoop problemen, maar ook tijd zult kunnen besparen. Wij hopen dan ook snel iets van u te mogen horen.

Een advocaat vve kan u helpen wanneer u een geschil heeft

Wanneer u in een geschil terecht bent gekomen met uw buren, dan is dat uiteraard een heel vervelende kwestie. Wij raden u daarom ook aan om onmiddellijk een advocaat vve in de arm te nemen wanneer u dit conflict graag zo goed mogelijk zou willen oplossen. Wij willen u vragen om in het geval waarin u van de VVE een officieel rood licht heeft gekregen, om binnen een maand contact met ons op te nemen. Het is namelijk belangrijk dat het besluit al binnen de eerste maand na publicatie wordt aangevochten omdat anders het besluit niet meer kan worden aangevochten. Als advocaat vve kunnen wij u helpen om deze procedure op te starten. Wij zullen kijken naar de gronden van uw bezwaar en kunnen u laten zien of u een kans maakt om het besluit met succes aan te vechten. Wij willen u dan ook graag vragen om vooral niet te lang te wachten met het inschakelen van een advocaat vve omdat wij meer voor u kunnen betekenen wanneer u ons meteen komt inschakelen. Wij hopen dan ook dat u snel een keer op Brenneradvocaten.nl wilt komen kijken.

U bent altijd welkom om vrijblijvend informatie bij ons in te winnen

Wanneer u niet helemaal zeker weet of u baat kunt hebben bij een advocaat vve, dan willen wij u graag uitnodigen om een keer contact met ons op te nemen. Wij leggen u namelijk graag meer uit over:

  • de procedures die u kunt opstarten om uw geschil op te lossen
  • de correctheid van de juridische basis van het besluit van de VVE
  • de gronden waarop u bezwaar kunt maken

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken.