De beste VPN van het jaar

Beste VPN van 2018 - Beste keuze voor Windows, Mac, Android en iOS!

Ieder jaar bekijken wij op VPNgids.nl weer wat de beste VPN van het moment is. Ook dit jaar hebben we de test weer gedaan. Volgens ons is ExpressVPN de beste optie voor jou. Waarom is juist deze aanbieder volgens ons de beste VPN? Dit zijn voor ons de voornaamste redenen:

  • Groot aantal servers in veel verschillende landen. Je hebt genoeg opties om op terug te vallen en keuze uit veel sterke servers
  • Je kunt gebruikmaken van een heel snelle en sterke verbinding
  • Goede klantondersteuning en 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Naast bovenstaande voorbeelden zijn er natuurlijk nog veel meer redenen te noemen waarom ExpressVPN zo een fijn Virtual Private Network is. Bijvoorbeeld het feit dat de app voor zeer veel besturingssoftware beschikbaar is. Windows, Mac, iOS, Android en Linux zijn allemaal geschikt voor ExpressVPN. De app is verder ook multi-inzetbaar. Je kunt er veilig mee surfen, streamen en downloaden. Je hebt een snelle en veilige verbinding, waardoor je gemakkelijk de applicatie kunt gebruiken. Wat voor jou de beste VPN is, hangt natuurlijk ook af van waarvoor je hem wilt gebruiken. Daarom geven we hieronder nog enkele voorbeelden van andere geschikte opties.

Ook een goede VPN

NordVPN en Goose VPN zijn beide ook uitstekende Virtual Private Networks. Daarom staan deze applicaties op nummer twee en drie van de lijst van dit jaar. Een goede VPN uitkiezen uit deze lijst kan je doen aan de hand van jouw persoonlijke situatie. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een goede VPN met tegelijkertijd ook de laagste prijs. Of je kunt de optie kiezen waarmee je de meeste verbindingen kunt maken. In dat geval is Goose VPN de beste optie voor jou (geen limiet aan gelijktijdige verbindingen). Maar ook NordVPN kan maar liefst 6 verbindingen tegelijk maken. ExpressVPN en NordVPN winnen weer op het gebied van het aantal servers, met ExpressVPN als overduidelijke winnaar (1700+ servers). Zo zijn er nog veel meer manieren om Private Networks met elkaar te vergelijken. Wat een goede VPN is, bepaal je uiteindelijk zelf aan de hand van jouw eigen situatie en wensen. Als je vooral een heel veilige verbinding wilt, scoort NordVPN hier het allerbest op. Bovendien is het 2-jarige pakket van deze app heel voordelig. Kijk voor het voordelige overzicht en andere informatie op de website van VPNgids. We helpen je graag de beste optie te vinden.

Hoe kies je de geschiktste optie voor jou?

Of je nou de beste VPN kiest, of voor een andere goede VPN gaat die misschien net wat goedkoper is, uiteindelijk is het nog het belangrijkst om te weten waarom je precies een Virtual Private Network wilt of moet. In China is een dergelijke applicatie vrijwel onmisbaar. Vanwege een internetblokkade kun je er geen gebruik maken van Google, Facebook, Twitter en andere veel gebruikte sociale media platformen van het westen. Als je daar toch gebruik van wilt maken tijdens een bezoek aan China, heb je dus een privénetwerk nodig. Ook sommige privénetwerken worden in het land echter geblokkeerd, dus daarom kun je het best een privénetwerk kiezen dat goede support heeft en veel verschillende servers. ExpressVPN biedt bijvoorbeeld servers aan die wel werken in China. Ook heeft dit Virtual Private Network servers in de Verenigde Staten die gebruikt kunnen worden voor Netflix. Niet lang geleden heeft Netflix blokkades toegevoegd waardoor het moeilijker wordt om het aanbod van andere landen dan Nederland te bekijken. ExpressVPN weet als een van de weinigen echter nog steeds deze blokkades te omzeilen. Zoals je ziet zijn er veel factoren om mee te nemen in je keuze. Gebruik onze VPN-gids om de geschiktste optie voor jou te kiezen.