Wat zijn de kosten van een gastouder?

Bent u op zoek naar een gastouder? Gastouderbureau snoesje is een bedrijf dat gastouders aanbied voor een goedkope prijs. Meestal kunnen gastouders op vele plekken hun diensten aanprijzen zoals marktplaats of diverse fora en opvangmarkten op het internet. Als ouders ken je deze gastouders natuurlijk niet en weet je ook niet wat de ervaring met ze is. Daarom adviseren wij bij gastouderbedrijf snoesje u om een gastouder niet over een nacht te gaan kiezen maar om te kiezen voor een gastouderbureau met bewezen jarenlange praktijkervaring. Wij kennen al onze gastouders persoonlijk en besteden veel tijd en aandacht aan het screenen van nieuwe gastouders. 

De kosten van onze gastouders

Gastouderbedrijf snoesje bied gunstige tarieven aan voor mensen die op zoek zijn naar een gastouder. Onze tarieven van een gastouder zijn rond de 5 euro per kind per uur, en het tarief van ons gastouderbureau is 1 euro per kind per uur. De kosten van opvang zijn voor iedereen belangrijk. De kinderopvangtoeslag vergoedt al gemiddeld maar liefst 60 tot 80 procent van het bedrag, maar dit is ook afhankelijk van het toetsingsinkomen van jou en eventueel uw partner. Als u benieuwd bent voor hoeveel Kinderopvangtoeslag u in aanmerking komt kan u via deze link uitrekenen hoeveel u krijgt, en bij eventuele vragen kan u via onze website contact met ons opnemen over de kosten van een gastouder. 

Onze werkwijze gaat als volgt. Wij vinden persoonlijk advies zeer belangrijk en staan daarom altijd klaar voor overleg en advies Als ouders wilt u natuurlijk de beste opvang voor uw kind, en daarom vinden de meeste ouders het prettig om eerst contact op te nemen met het bureau voor een gastouder te regelen. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij samen met u alle wensen omtrent de opvang. U mag zelf beslissen wie voor uw kinderen gaat zorgen. 

Na dit intakegesprek kan u kennis maken met de eventuele gastouders die voldoen aan uw wensen. U kan persoonlijk kennis met ze maken en zo de juiste gastouder aanwijzen, en dan vertellen wij u over de kosten van de gastouder en worden de overeenkomsten getekend. Zo kan de opvang van start gaan. 

Waarom gastouderbedrijf snoesje?

Bent u op zoek naar een gastouder die rekening houd met uw specifieke wensen of wisselende werktijden, en die betrouwbaar is? Ons bedrijf helpt u graag met het vinden van de juiste gastouder voor uw situatie. Neem voor informatie contact op met ons bedrijf of schrijf je in. Twijfelt u? Gastouder bureau snoesje bied voor u aan:

  • Uitsluitend pedagogisch gediplomeerde medewerkers
  • Persoonlijke aandacht tot uw situatie
  • HBO gediplomeerde pedagogen
  • Doorlopende trainingen voor gastouders
  • Samen op zoek naar de beste gastouder
  • Persoonlijke kennis over elke gastouder

Gastouderbureau snoesje informeert u graag over de prijs van een gastouder en helpt u graag met het vinden van de ideale persoon voor deze baan. Daarom kan u direct contact opnemen via onze website, of een mailtje sturen. Wij helpen u graag met het vinden van de beste gastouder voor uw situatie en specifieke wensen, zodat u zeker weet dat uw kinderen veilig zijn. Wacht dus niet langer, en neem nu contact op!

https://www.gastouderbureausnoesje.nl/ouders/kosten-gastouder/