Zoekt u een abb groepenkast?

Zoekt u een abb groepenkast? Dan bent u bij Sander Vunderink aan het juiste adres. Het bedrijf is de goedkoopste webshop op het gebied van elektromaterialen. U kunt hier terecht voor groepenkasten, schakelmateriaal, draad, kabel, tussenmeters, installatiemateriaal, verlichting en gereedschap. Het bedrijf verkoopt al deze producten van top kwaliteit. 

Het bedrijf: ABB

Bij Sander Vunderink kunt u terecht voor een abb groepenkast. Deze abb groepenkast kom oorspronkelijk uit Zwitserland, waar het in 1988 begon met een Zweeds en Zwitsers bedrijf. Abb groepenkast komt van ABB en dit bedrijf zit in Zürich en is wereldwijd actief op het gebied van elektromaterialen. ABB heeft meerdere locaties in over 100 landen. Het bedrijf kent vier afdelingen: elektra, robotics, industriële automatisatie en elektriciteitsnet. 

ABB is een bedrijf wat veel onderneemt, het bedrijf wil namelijk aan de top blijven. Dit is waarom het bedrijf veel innoveert op het gebied van technologische innovatie, toepasbare kennis en een actieve aanwezigheid. De systemen en diensten van ABB dienen betrouwbaar en productief te zijn voor alle soorten klanten. Daarnaast staat efficiënt energiegebruik ook hoog op de agenda. 

De elektromaterialen van ABB zijn bedoeld om een elektrisch vermogen betrouwbaarder en veiliger te maken. Zo produceert het bedrijf een lage voltage en medium voltage elektrische installaties. Sander Vunderink verkoopt de abb groepenkast, deze vallen onder de elektrische installaties met een lage voltage. 

Abb groepenkast

De abb groepenkast onderscheid zich door het hoog comfort, efficiënte energieverbruik en de veiligheid van de groepenkast. De abb groepenkast wordt in Nederland geproduceerd en is van zeer hoge kwaliteit en staat garant voor veiligheid. De abb groepenkast is voorzien van een ABB Haf Bussboard systeem. Dit zorgt ervoor dat u de abb groepenkast gemakkelijk kan uitbreiden. Maar ook het vervangen van onderdelen wordt makkelijker. De abb groepenkast kan makkelijk uitgebreid worden van een 4-groeps naar een 5-groeps abb groepenkast. Sander Vunderink biedt de volgende producten aan:

 • Abb sn lijn
 • Abb haf 1-fase
 • Abb haf 3-fase
 • Aardlekautomaten kasten
 • Automaten
 • Aardlekschakelaars aardlekautomaten
 • Hoofdschakelaars
 • Haf lege kasten en onderdelen
 • Beltrafo’s
 • Mistral lege groepenkast ip41
 • Mistral lege groepenkast ip65

Voordat u een abb groepenkast gaat aanschaffen is het belangrijk om te bepalen welk soort groepenkast u nodig heeft.Om meer te weten te komen over de onderdelen in een groepenkast kunt u de groepenkast pagina bekijken. Zo zijn er namelijk meerdere uitvoeringen van de abb groepenkast: abb haf 1-fase, abb haf 3-fase. Het verschil zit in de huisaansluiting. De 1-fase is standaard en de 3-fase werd gebruikt voor grotere huizen en bedrijven, maar ook voor machines, inductie-kookplaten, airco’s en dergelijke. De energiemeter vermeld welke aansluiting u nodig heeft. 

Het is ook mogelijk om een abb groepenkast aan te vullen met een beltransformator. Deze wordt aangesloten op een groep en geeft een lage spanning af. Dit wordt gebruikt voor de deurbel. Deze beltransformator heeft u niet in de abb groepenkast, wanneer u over een draadloze deurbel beschikt.

Om u te beschermen van een te hoge lekstroom, overbelasting of kortsluiting bestaat er een aardlekschakelaar of aardlekautomaat. Een aardlekautomaat is een combinatie tussen een installatieautomaat en een aardlekschakelaar. Bij een aardfout wordt een klein deel van de gehele installatie uitgeschakeld. De aardlekautomaten zijn prijzig dus er moet een overwogen keuze gemaakt worden.

https://www.sandervunderink.nl/groepenkasten/abb-groepenkasten/