Zelf je eigen hoesje ontwerpen voor je smartphone

hoezzi - hoesje ontwerpen

Het hebben van een smartphone is natuurlijk essentieel in deze tijd. Je kunt eigenlijk nauwelijks nog de straat op zonder een smartphone. Het gaat ook allang niet meer alleen om bereikbaarheid. Het is vooral een kwestie van verbondenheid en dan vooral verbondenheid met het digitale netwerk. Zonder een smartphone ben je niet verbonden en heb je eigenlijk nergens toegang toe. Als je bijvoorbeeld een beetje een sociaal leven wilt hebben, dan is een smartphone onontbeerlijk. Juist vanwege deze populariteit van smartphones, worden de telefoons steeds geavanceerder. Daardoor worden ze echter ook kwetsbaarder. Vaak wordt de vergelijking gekscherend gemaakt tussen een onverwoestbare Nokia en een iPhone die na één tikje uit elkaar valt. Dit is uiteraard overdreven, maar er zit wel een kern van waarheid in. Een smartphone heeft bijvoorbeeld een touchscreen. Dit glaswerk neemt in de regel het volledige oppervlak van de telefoon in beslag. Als je de telefoon laat vallen, dan is de kans groot dat het glas barst. Daarom zijn er voor alle smartphones verschillende soorten hoesjes te krijgen. Hiermee kun je je telefoon beschermen. Als je telefoon valt, dan is de kans op onherstelbare schade aanzienlijk kleiner wanneer de telefoon is voorzien van een beschermhoesje. Probleem met deze hoesjes is wel dat het mooie strakke design van de telefoon verloren gaat. Daarnaast wordt de telefoon groter omdat er een hoesje omheen moet. Om die reden kun je bij hoezzi.nl zelf je eigen hoesje ontwerpen. Op deze manier compenseer je het verlies van het originele design via een volledig eigen design. Wat is er nu mooier dan een smartphone dat is voorzien van jouw eigen design? Een hoesje ontwerpen doe je online via hoezzi.nl. hoe dat werkt lees je hieronder.

Een hoesje ontwerpen is zo gepiept

Als je een hoesje wilt ontwerpen, dan moet je uiteraard eerst een hoesje selecteren. Er zijn namelijk verschillende soorten hoesjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Hardcases
  • Softcases
  • Flipcases

Deze verschillende soorten hoesjes kun jij vervolgens voorzien van een eigen ontwerp. Zodra je een hoesje gaat ontwerpen, dan heb je in principe volledige vrijheid. Je kunt gebruik maken van een leuke foto, je kunt zelf een kunstwerk maken, je kunt het hoesje voorzien van een bepaalde tekst en je kunt ook gewoon kiezen voor een bepaalde kleur. Deze keuzes kun je allemaal online doorgeven. Foto’s kun je opsturen, kunstwerken kun je fotograferenen en teksten kun je uiteraard ook doorgeven. Daarna ga je zelf digitaal het hoesje ontwerpen. Je kunt dus via een ontwerpprogramma de foto van je keuze toevoegen en manipuleren. Het potentiele eindresultaat kun je dan ook direct online bekijken. Dit maakt het proces van een hoesje ontwerpen ook nog eens erg leuk. Je kunt lekker gaan experimenteren. Je kunt verschillende foto’s toevoegen en variëren met kleuren, totdat je tevreden bent met het resultaat. Nadat je klaar bent met je hoesje ontwerpen, kun je het hoesje bestellen. Jouw ontwerp wordt dan doorgestuurd en de mensen van hoezzi.nl, zullen jouw hoesje vervolgens maken en opsturen. Je kunt voor verschillende smartphones een hoesje ontwerpen. Dus of je nu een iPhone hebt of een Huawei, op iedere telefoon past een hoesje.

Andere producten die je vindt op hoezzi.nl

Hoezzi.nl is een website waar je terecht kunt voor hoesjes. Het meest voorkomende hoesje is uiteraard een hoesje voor de smartphone. Je kunt bestaande hoesjes kopen en je kunt zoals gezegd een eigen hoesje ontwerpen. Je kunt echter ook op de site terecht voor hoesjes voor tablets. Daarnaast vind je op de site allerlei andere producten zoals:

  • Mokken
  • Sleutelhangers
  • Knuffels