4 Wheel Drive

Lesscher 4WD is de specialist op het gebied van Toyota en Nissan 4WD. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring en genieten landelijke bekendheid binnen de 4WD wereld. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod modellen, zowel tweedehands als nieuw. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor al het onderhoud aan uw 4 Wheel Drive. En wilt u uw 4 Wheel Drive verkopen? Wij kopen graag uw nieuwe of gebruikte 4WD in, voor een eerlijke prijs uiteraard.

De juiste 4 Wheel Drive

Wij specialiseren ons al 40 jaar in de 4 Wheel Drive modellen van Nissan en Toyota, dus we weten alles wat er te weten is over deze auto’s. Dat betekent dat we u uitstekend kunnen adviseren bij de aanschaf van een 4WD. Wat uw eisen ook zijn en waar u uw 4 Wheel Drive voor wilt gebruiken, bij ons kunt u terecht voor het juiste model. Wij verkopen zowel gebruikte als nieuwe modellen, zodat u altijd een ruime keus heeft. Alle gebruikte modellen hebben we bij Lesscher 4WD goed nagekeken, zodat u ook tweedehands een uitstekende 4 Wheel Drive koopt. Wij verkopen diverse gebruikte modellen van verschillende fabrikanten. Ons precieze aanbod kunt u altijd op onze website vinden, of kom gewoon even langs in onze showroom. Wij vinden het belangrijk dat u een ruime keuze heeft en daarom hebben wij continu 50 verschillende Toyota 4WD modellen in onze showroom staan: de Land Cruiser V8, de Land Cruiser 150 en de Hilux. Deze modellen hebben wij zowel gebruikt als nieuw in onze showroom staan, zodat u altijd de keuze heeft. Ook van Nissan hebben wij een ruim aanbod staan: de Patrol, de Pathfinder en de Navara. Jammer genoeg wordt de Nissan Patrol momenteel niet meer in Europa geleverd, maar wij hebben uiteraard wel enkele gebruikte Nissan Patrol modellen in onze showroom staan.

Ook voor onderhoud naar Lesscher 4WD

Een 4WD is een auto die u gebruikt, dat begrijpen wij bij Lesscher 4WD maar al te goed. En een 4WD wordt vaak niet gebruikt voor lichte klusjes, maar voor het zwaardere werk. Ook al wordt een 4 Wheel Drive steviger gebouwd dan de gemiddelde, soms gaat er iets kapot. Het is daarom wel zo fijn om te weten dat u ook voor al uw onderhoud bij ons terecht kunt. Omdat wij al meer dan 40 jaar ervaring hebben in het repareren en onderhouden van diverse 4 Wheel Drive modellen weten wij raad met veel verschillende modellen, hoe oud ze ook zijn. Naast dat we zeer ervaren zijn in het onderhouden van oudere modellen hebben wij ook alle apparatuur in huis om nieuwere modellen uit te lezen. Het is tegenwoordig steeds belangrijker om de computer die in veel nieuwe modellen zit goed uit te kunnen lezen en daarvoor hebben wij geïnvesteerd in de nieuwste afleesapparatuur. U kunt dus ook voor het onderhoud van uw nieuwe Nissan of Toyota 4 Wheel Drive terecht bij Lesscher 4WD. Heeft u interesse of wilt u gewoon even rondlopen in onze showroom? U kunt altijd langskomen, of maak gemakkelijk online een afspraak. Tijdens uw afspraak kunnen we u adviseren over welk model geschikt is voor u. Ook kunt u tijdens uw bezoek aan de showroom onze gebruikte modellen bekijken, die uiteraard ook gewoon op onze website staan. Op onze website vindt u alles wat u moet weten over onze gebruikte auto’s, zoals de prijs, de kilometer stand en andere zaken. En natuurlijk is het ook mogelijk om een proefrit te maken als u naar de showroom komt. Wat voor 4WD u ook zoekt, bij Lesscher 4WD kunt u altijd terecht voor het juiste model tegen een scherpe prijs. Lees meer..