Betaal niet teveel en kies voor een refurbished iPhone 5

swoop - refurbished iphone 5

Een nieuwe iPhone kost al snel een maand aan huur. Als je bijvoorbeeld een iPhone 7 wilt kopen, dan moet je toch wel denken aan een bedrag van 800 euro. Dat is een redelijk bedrag als je deze telefoon vervolgens vele jaren zou kunnen gebruiken. De realiteit is echter dat de telefoon één jaar meegaat. Die tijdsduur heeft echter niets te maken met de telefoon zelf. De iPhone verkeert na een jaar nog in een prima conditie. Als je de telefoon tenminste niet hebt laten vallen of iets dergelijks. De reden waarom de houdbaarheidsdatum van een iPhone gemiddeld 1 jaar is, komt door het feit dat er na één jaar vaak alweer een nieuw model op de markt komt. Een model dat nog geavanceerder is en daardoor dus nog duurder dan het voorgaande model. Als je iemand bent die altijd het nieuwste model wilt hebben, dan moet je er rekening mee houden dat je om het jaar een nieuwe telefoon moet kopen. Dat maakt het feit dat je voor een telefoon 800 euro moet betalen nogal zuur. Je weet immers dat je de telefoon maar één jaar kunt gebruiken. Je bent eigenlijk een dief van je eigen portemonnee. En als we eerlijk zijn, dan zijn de verschillen tussen de iPhones minimaal. Om kosten te besparen kun je daarom beter een refurbished iPhone 5 kopen. Je kunt ook een refurbished iPhone 6 kopen, maar de iPhone 5 is eigenlijk de telefoon waar Apple mee piekte. De iPhone 5 heeft alles wat je nodig hebt en het is een compacte telefoon die nog altijd in je broekzak past. De iPhone 5 is dus geen onhandelbaar object. Dat is mooi, want daardoor is de kans dat je de telefoon uit je handen laat glippen ook een stuk kleiner. Om die redenen is het dus verstandig om te kiezen voor een refurbished iPhone 5.

Waarom is een refurbished iPhone 5 zoveel goedkoper?

Je moet een refurbished iPhone 5 niet verwarren met een tweedehands iPhone 5. Een refurbished iPhone 5 is een iPhone 5 met nieuwe onderdelen. Het zijn de onderdelen die er toe doen die zijn vervangen. De casing van de iPhone 5 hoef je niet te vervangen. Het kan zijn dat er een klein krasje op zit, maar dat heeft geen enkele impact op de performance van de refurbished iPhone 5. Wat je wel wilt vervangen is de batterij. Naarmate je een batterij langer gebruikt zal de levensduur afnemen. Dus als je een tweedehands iPhone 5 koopt, dan heb je meteen te maken met een batterij met een lagere levensduur. Koop je echter een refurbished iPhone 5, dan is de batterij in de regel vervangen door een nieuwe. Hierdoor heb je te maken met maximale levensduur. De reden waarom een refurbished iPhone 5 dus goedkoper is, is omdat deze iPhone niet 100% nieuw is. Maar de telefoon functioneert wel gewoon alsof de telefoon 100% nieuw is. De enige reden waarom je dus een nieuwe telefoon zou verkiezen boven een refurbished telefoon is puur psychologisch. Het is enkel het idee dat een telefoon echt nieuw is waardoor mensen toch liever een nieuwe telefoon kopen. Als je dus liever een volle portemonnee overhoudt, dan kun je het beste kiezen voor een refurbished iPhone 5.

Koop verschillende refurbished iPhones via swoop.nl

Mocht je op zoek zijn naar een refurbished iPhone, dan kun je terecht op de website van swoop.nl. Je kunt hier verschillende refurbished iPhones kopen zoals:

  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPhone 5s
  • iPhone 6

Tevens kun je kiezen uit verschillende condities zoals ‘goed’, ‘zeer goed’ en ‘als nieuw’.