Boot verkopen

Wilt u uw boot verkopen maar wilt u dit niet bij een makelaar laten regelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In principe doen wij hetzelfde werk als een makelaar en dat maakt het boot verkopen voor u erg eenvoudig. U hoeft namelijk enkel aan te geven dat u uw boot verkopen wilt en dan gaan wij vervolgens de boot voor u taxeren zodat we samen hopelijk op een mooie prijs uit kunnen komen. Wellicht wilt u een grotere boot of een nieuwer model aanschaffen. Dan moet u uw boot verkopen want om er twee te moeten onderhouden, dat kost bakken vol met geld. Terwijl u er maar met eentje tegelijkertijd kunt gaan varen. Of wellicht hebt u het financieel zwaar en is het daardoor niet meer mogelijk om u aan uw boot vast te klampten bij wijze van spreke. Een verkoop zit er dan zeker aan te komen en daar wilt u wel iets aan over houden. Hoe u het ook wendt of keert, via bootgevraagd.nl hebt u dit in een handomdraai voor elkaar. Wat wij doen is heel iets anders dan een makelaar want een makelaar is een tussenpersoon die u moet betalen. Een boot verkopen gaat altijd via hem of haar en u zult nadien een percentage af moeten staan. Dat is natuurlijk uit den boze als u de volle pond wilt vangen. Bij ons zit u niet met dergelijke kosten want wij kopen de boot namelijk van u over. Vervolgens regelen wij de verkoop aan een ander maar dan hebt u al lang uw geld binnen en wellicht vaart u dan alweer rond in een nieuwe boot. Verkopen aan ons is dus de eenvoudigste manier om snel van uw boot af te komen terwijl u er ook nog eens een zeer schappelijke prijs voor kunt vragen. Geen gedoe met potentiële kopers in de hoop dat ze met u in zee gaan en op tijd betalen: uw boot verkopen doet u aan ons!

Uw boot verkopen aan bootgevraagd.nl, een goed idee!

Uw boot verkopen is een peulenschil als u de volgende adviezen opvolgt. Een boot verkopen gaat als volgt.

 • Allereerst gaat u naar de website waarop u de boot verkopen kunt. Nadat u hier bent aangekomen klikt u op “boot verkopen” en dan krijgt u een formulier voor u te zien.
 • Dat formulier gaat u vervolgens invullen. Wat u hierop zoals dient in te vullen zijn onder andere: uw persoonlijke gegevens en contactgegevens, het type boot, de afmetingen van de boot, de motor van de boot en welke soort brandstof het verbruikt, het bouwjaar en de prijsindicatie. Dus de prijs die u destijds betaald hebt of wat u denkt dat de boot tegenwoordig kost.
 • Eventueel geeft u nog wat extra informatie op zoals een algemene beschrijving.
 • Voegt u tot vijf foto’s toe van de boot zelf. Een aantal aangezichten en wellicht een foto van de motor, de cabine en het interieur.
 • Dan klikt u op verzenden en gaan wij de boel bekijken.

Als alles is goedgekeurd dan gaan we de boot voor u taxeren en komen we met een bod. Daar kunt u mee akkoord gaan maar u kunt ook zelf een aanbieding opstellen. De kans is groot dat we hier onderling wel uit zullen komen, wij zijn hierin erg schappelijk en begrijpen maar al te goed dat u waar wilt voor uw geld. Dat hebt u toch zeker ook verdiend. Een boot verkopen is dus erg eenvoudig als u deze stappen hebt opgevolgd en de kans is groot dat u tot de verkoop overgaat. U krijgt al een bod van ons binnen 24 uur. Als u dan akkoord bent gegaan met het bod dan komen we natuurlijk eerst de boot bezichtigen. We checken of alles in orde is en of het bod inderdaad overeenkomt met wat u hebt opgegeven. En als dan alles akkoord is gaan we tot betaling over en regelen we alle papieren zodat u snel uw boot verkocht hebt. Binnen vijf dagen maken wij dan de betaling over en is alles in kannen en kruiken. U leest het, het is zo eenvoudig, een kind kan de was doen.

Wilt u meer weten? Neem dan eens contact met ons op

Om wat voor reden u uw boot verkopen wilt, u wilt er wel een prima bedrag voor krijgen. Het staat dan ook als een paal boven water dat dit echt de beste website is waar u uw boot verkopen kunt. U zult hier absoluut geen spijt van krijgen. Een boot verkopen brengt nog heel wat werk met zich mee maar wij nemen graag dergelijke klusjes voor u uit handen. Laat het papierwerk maar aan ons over, daar zijn wij de specialist in. Wilt u op de hoogte gehouden worden over wat er binnen ons bedrijf zoal gebeurd? Dan kunt u ons gaan volgen op Twitter. Een boot verkopen is een goed idee als u wel en zakcentje kunt gebruiken of wanneer u een nieuwe boot gaat aanschaffen. Een boot verkopen kan aldus hier maar we hebben wel een voorkeur voor bepaalde boten. Hebt u een:

 • motorkruisers (staal en polyester met dieselmotor)
 • speedcruiser
 • speed-sportboten
 • sloepen (enkel polyester)
 • vis-consoleboten (enkel polyester)
 • of Rubberboten (minimale lengte 4 meter)

Dan nemen we dit graag van u over want dergelijke boten doen het erg goed in de verkoop. Neem in deze gevallen dan ook zo snel mogelijk contact op voor een aantrekkelijk bod.