Paw Patrol voertuigen

Paw Patrol speelgoed online bestellen - Toys & More - Toys & More

Paw Patrol voertuigen zijn de nieuwste toevoeging in de populaire lijn van Paw Patrol, gefabriceerd door de erkende firma Spinmaster. Spinmaster maakt al jarenlang populair speelgoed voor kinderen en de nieuwste Paw Patrol voertuigen zijn daar geen uitzondering op. Door de unieke combinatie van de Paw Patrol voertuigen en de speelfiguren geeft u uw kind uren speelplezier met zijn favoriete vriendjes. Paw Patrol is bekend van de televisiezender Nickelodeon en draait om de 10-jarige Ryder, die samen met zijn pups op missie is gestuurd om het dorp te redden. Met de Paw Patrol voertuigen kan uw kleinste zijn favoriete televisieprogramma naspelen en zijn eigen avonturen meemaken!

Paw Patrol voertuigen met ongekend detail

De Paw Patrol voertuigen zijn prachtige voertuigen, zoals een terreinwagen, een brandweerauto of een bulldozer. En ieder voertuig wordt geleverd met bijbehorende speelfiguur, zodat uw kind heerlijk kan spelen. De figuren waar het in Paw Patrol om draait heten Skye, Chase, Marschall, Rocky, Rubble, Zuma en Tracker en uw kind kan uiteraard hiermee spelen. Iedereen heeft zijn eigen voertuig en sommige hebben zelfs meerdere voertuigen, die uw kind allemaal zal herkennen van de tv. Het unieke aan de Paw Patrol voertuigen is dat ze allemaal functioneel zijn. Alle voertuigen zijn voorzien van werkende wielen en zijn stevig gebouwd, zodat ze ook tegen een stootje kunnen. U weet dus zeker dat uw kind nog lang kan genieten van zijn prachtige speelgoed. En sommige Paw Patrol voertuigen zijn zelfs voorzien van dezelfde coole eigenschappen als die uw kind kent uit de televisieshow. Denk bijvoorbeeld aan de Paw Patroller, die centraal staat in de show. Deze truck kan opnieuw worden ingericht, zodat uw kind allerlei variaties kan maken. Op deze manier kan uw kind dezelfde problemen oplossen als die hij op de tv ziet. Bij Paw Patrol draait het erom dat de figuren in de show op een bijzondere manier hun problemen oplossen. Hierbij maken ze vaak gebruik van het feit dat de Paw Patrol voertuigen op verschillende manieren inzetbaar zijn. Uw kind kan dit dus naspelen met zijn eigen Paw Patrol voertuigen.

Divers ander speelgoed bij ToysenMore

Naast de Paw Patrol voertuigen vindt u bij ToysenMore ook nog verschillende andere soorten speelgoed. Van verschillende elektrische steppen, loopauto’s of juist de tanks van Cobi World of Tanks, alles voor uw kind vindt u bij ToysenMore. Zeer populair zijn momenteel onze drones, kleine vliegende robots die uw kind zelf kan besturen. Uiteraard zijn deze voorzien van bescherming, zodat uw kind heerlijk kan experimenteren. En door onze gratis verzending boven de 50 euro en omdat als u voor 14:00 uur bestelt u het morgen in huis heeft kunt u zo snel mogelijk genieten van dit prachtige stuk speelgoed. Maar ook speelgoed voor uw baby of peuter vindt u bij ToysenMore. Zo hebben wij een ruim assortiment loopauto’s, waaronder een ruim aanbod prachtige retro loopauto’s. Dit is prachtig stoer speelgoed, dat zeker in de smaak zal vallen bij uw kind. Het voordeel van ToysenMore is dat wij een zeer ruim assortiment op voorraad kunnen hebben, omdat we een online winkel zijn. Daarom vindt u bij ons een zeer ruim aanbod kinderspeelgoed, dat u niet zo snel bij andere winkels zult vinden. Ook heeft u altijd de keuze uit diverse prijsklassen en varianten van het speelgoed, zodat u het altijd het speelgoed kunt vinden dat past bij wat uw kind wil. En komt u er even niet uit of heeft u advies nodig? Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag met het uitzoeken van het perfecte speelgoed. Lees meer…