Zorg goed voor je hond met BARF hondenvoer

BARF voer voor uw hond of uw kat | Animal Food Express

Als je een hond hebt, dan is dat natuurlijk erg leuk. In tegenstelling tot een ander huisdier zoals een kat of een goudvis, is een hond echt een maatje. Je kunt een band opbouwen met je hond en het is mogelijk om een hond te trainen. Een kat kun je niets leren, want een kat is enorm eigenwijs en doet waar het zelf zin in heeft. Nadeel van een hond is wel dat je deze af en toe even uit moet laten, zodat de hond zijn/haar behoefte kan doen. Dit hoeft natuurlijk geen nadeel te zijn, want door het uitlaten van de hond krijg je dagelijks altijd voldoende beweging. Een half uurtje bewegen per dag is al voldoende, dus een avondwandeling met de hond is zowel goed voor jou als voor de hond. Aangezien je goed voor je hond wilt zorgen, is het belangrijk dat je je hond goed voer geeft. Dit betekent dat je niet alleen maar moet vertrouwen op het voer dat je in de supermarkt of dierenwinkel kunt kopen. In deze winkels vind je vooral voer dat het product is van massaproductie. Daar is op zich niet mis mee, zolang je het dieet van de hond maar aanvult met BARF hondenvoer. BARF staat voor Bones and Raw Food of Biologically Appropriate Raw Food. Het gaat hier dus om rauw voedsel. Een hond is van nature een dier dat leeft van de jacht en dus van rauw voedsel. Wij mensen hebben de honden tam gemaakt en vervolgens zijn honden gewend geraakt aan verwerkte voedingsproducten. Door je hond ook BARF voedsel te geven blijft je hond gezond. Daarnaast zal je hond ook heerlijk genieten van de BARF producten, want dit zijn juist de voedingsmiddelen die een hond lekker vindt. Je kunt je hond dan ook verwennen met BARF hondenvoer en tegelijkertijd zorg je ervoor dat je hond gezond blijft. Het rauwe voedsel zorgt ervoor dat de hond de nodige vitamines en mineralen binnen krijgt. Daarnaast blijft het verwerkingssysteem van de hond intact en gezond. Nu kun je BARF hondenvoer zoals gezegd niet snel kopen in de reguliere winkels. Maar dat betekent zeker niet dat je daarom een verre reis moet ondernemen naar een speciale slager waar je BARF voer kunt kopen. Je kunt dit hondenvoer namelijk heel gemakkelijk kopen via het internet. Als je op zoek bent naar BARF voer voor je huisdier, dan kun je terecht op de site van animalfoodexpress.nl.

Verschillende soorten BARF voer bestel je via animalfoodexpress.nl

Als je op zoek bent naar BARF hondenvoer, dan kun je dat zoals gezegd bestellen via het internet. Nu denk je misschien dat dat niet handig is, omdat het om verse producten gaat. Het zou dan ook niet handig zijn als dat rauwe vlees voor lange tijd onderweg is naar jouw woning. Maar daar hoef je je geen zorgen over te maken. Alle producten worden ingevroren en dus in bevroren toestand getransporteerd. Jij kunt het thuis dan ook direct in de vriezer doen, zodat je BARF producten vers blijven. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je de producten niet direct hoeft te gebruiken. Dat zou immers ook betekenen dat je dagelijks voer zou moeten bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten voer. Hierbij kun je denken aan:

  • Orgaanvlees
  • Spiervlees
  • Bevleesd bot
  • Vuile pens

Bestellen via het internet

Je kunt de artikelen die je wit bestellen toevoegen aan de welbekende winkelwagen. Als je eenmaal klaar bent, dan kun je de bestelling direct afronden door te betalen. Daarna wordt de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd.

Lees meer…