Samsung galaxy reparatie Rotterdam

Scherm reparatie Rotterdam - Scherm reparatie Rotterdam

Scherm Reparatie Rotterdam biedt een accurate en snelle service voor de reparatie van mobiele telefonie, variërend van alle modellen van Samsung, Iphone, Huawei tot de Sony Xperia. Bent u op zoek naar vakmensen die weten waar ze het over hebben? U bent aan het goede adres bij Scherm Reparatie Rotterdam. Ook specifiek voor de Samsung Galaxy reparatie in Rotterdam. Scherm Reparatie Rotterdam is met name gespecialiseerd in het herstellen van schermen. We voeren op dagelijkse basis diverse reparaties uit aan diverse elektronica. Daarnaast beschikken we over een moderne werkplaats waar met de nieuwste technologieën en gereedschappen gewerkt wordt. Scherm Reparatie Rotterdam is gelieerd aan Electronic Repair Rotterdam. Dit betekent dat we in kunnen zetten op hoogwaardige servicemonteurs die gecertificeerd zijn. Al onze werknemers hebben jarenlange ervaring in het herstellen van smartphone schermen. Ook in het geval van vochtschade vinden onze monteurs een oplossing.

Service voor Samsung Galaxy reparatie in Rotterdam

Indien je Samsung kapot is gevallen of door een oplaad connector niet meer werkt, kun je bij ons terecht. Vandaag de dag gebeuren dit soort dingen regelmatig. We zijn allemaal in een enorme haast en verplaatsen ons van plaats naar plaats binnen no time. Wij van Scherm Reparatie Rotterdam weten als geen ander dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Ook zijn we ons er van bewust dat de elektronica van tegenwoordig niet per definitie bestand is tegen een slag of stoot. Helaas zitten tegenwoordig de smartphones vol met geavanceerde elektronica. Ook de schermen worden bij elke serie beter. Dit betekent echter niet dat ze niet meer kapotgaan. Hier spelen wij met onze service dus op in: het bieden van hoog kwaliteit Samsung Galaxy reparatie service in Rotterdam. We bieden voor kapotte schermen een extra snelle service: binnen 30 minuten is de Samsung Galaxy reparatie in Rotterdam uitgevoerd door ons. U wordt bij binnenkomst direct door één van onze medewerkers geholpen. We staan bekend om onze korte wachttijden.  Daarnaast kunt u er bij ons op rekenen dat alle onderdelen origineel zijn van het betreffende merk. Zo weet u zeker dat na de Samsung Galaxy reparatie in Rotterdam er geen onverwachte complicaties optreden. Indien dit nu wel het geval is, bieden we voor een termijn van 3 maanden, wat binnen de fabrieksgarantie geldt, het kosteloos voor u geregeld wordt. U kunt bij ons terecht voor een Samsung Galaxy reparatie in Rotterdam voor de volgende modellen:

  • Samsung Galaxy S7 Edge display wit
  • Samsung Galaxy S7 Edge display zwart
  • Samsung Galaxy S7 Edge display coral blue
  • Samsung Galaxy S7 Edge display goud

De reparatiekosten binnen deze modellen varieren tussen de 375 euro en de 69 euro. Naast de Samsung Galaxy reparatie in Rotterdam bieden we nog andere reparaties aan voor andere modellen en merken. We hebben ruime ervaring opgebouwd met het herstellen van diverse Iphone modellen (de Iphone 5, Iphone 6, Iphone 7) en de Huawei modellen; P9, P8. Ook voeren we op dagelijkse basis reparaties uit aan macbooks

Contact Schermreparatie Rotterdam

U kunt ook bij Scherm Reparatie Rotterdam terecht voor diverse onderdelen, accessoires, opladers, kabels en de nieuwste software. De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons. U kunt van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht van 08.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn we helaas gesloten. U kunt in het weekend natuurlijk altijd via mail met ons contact opnemen: info@electronicrepair.nl. We zijn telefonisch te bereiken op het volgende nummer: 0180-471155. Ons servicecentrum is gesitueerd op het industrieterrein in Barendrecht. We zijn dus makkelijk te bereiken door deze centrale ligging. U kunt gratis parkeren op ons terrein.