Scooter leasen bij Polderscooter

Al een tijdje wilde ik een scooter hebben, want ik moet af en toe lange afstanden fietsen en nu het najaar er weer aan zit te komen vind ik het toch prettiger dat ik snel op mijn werk kan zijn. Ik had er alleen geen geld voor, want een scooter is soms nog best prijzig. Ik heb eigenlijk nooit over een scooter leasen nagedacht, want ik wist helemaal niet dat die optie bestond. Maar via een vriendin hoorde ik van Polderscooter en ik ben echt direct op zoek gegaan naar meer informatie. Op polderscooter.nl stond inderdaad dat het eenvoudig is om een scooter te leasen en nog tegen voordelige prijzen ook. Ik dacht altijd dat leasen gewoon een ander woord voor huurkoop was en dat noemden wij thuis altijd duurkoop. Maar ik zeg nu tegen iedereen; ga een scooter leasen, want dan wordt hij uiteindelijk ook gewoon van jou en ben je in mum van tijd zo op je werk. Geweldig!

Scooter leasen via de website

Ik ben direct de hele website gaan doorlezen om alle informatie in me op te nemen. Ik was erg enthousiast en soms lees je dan over dingen heen, dus dit moest ik even grondig doen. Ik werd al gelijk lekker van de merken:

  • BTC
  • Vespa
  • Piaggio
  • Kymco
  • Turbho

Vooral de Piaggio, daar heb ik goede herinneringen aan. Toen ik tiener was en naar school moest heb ik voor mijn verjaardag een scooter gekregen van mijn ouders en dat was ook een Piaggio. Ik kreeg meteen nostalgische gevoelens toen ik dat las. Eigenlijk is het allemaal best wel makkelijk. Je zoekt gewoon een scooter uit waar jij naar op zoek bent. Je kunt daarin ook nog kiezen, want ze hebben:

  • Riva scooters
  • Bromscooters
  • Snorscooters
  • Schakelscooters

En natuurlijk bezorgscooters, maar die had ik dan weer niet nodig. Overal staan prijzen bij, wat ze normaal kosten en wat je per maand zou betalen, mocht je die bepaalde scooter leasen. Op de site staat een leuk filmpje dat goed uitlegt hoe dit het scooter leasen principe werkt. Je kunt via de website je selectie maken, je kunt accessoires kiezen, een offerte aanvragen of meteen een aanvraag indienen. Echt, kind kan de was doen. Je kunt zelfs naar de showroom gaan, want dan kun je kijken of de gekozen scooter wel echt wat voor jou is, maar ik had al heel snel een goed gevoel bij één bepaalde scooter en dat was fantastisch.

Het bestellen van je scooter

Ik was dus al helemaal in mijn nopjes met mijn nieuw gekozen scooter, maar moest eerst nog even alles regelen. Dat viel reuze mee. Wil je een scooter leasen, dan moet je in ieder geval minimaal 18 jaar oud zijn. Nou, dat lukt in mijn geval wel. Je moet in Nederland wonen, ook dat was geen probleem. Geen negatieve BKR notering hebben en een vast inkomen per maand van minimaal 1000 euro. Ik voldeed stralend aan alle eisen en kwam dus direct in aanmerking. Zo kon ik dus zeker een scooter leasen. Na alles netjes ingevuld te hebben en de gevraagde kopieën bijgevoegd te hebben, kon ik alles opsturen. Wil je een scooter leasen, dan moet je natuurlijk wel even wachten op bewijs van goed gedrag, dus na een korte keuring en goedgekeurd te zijn, was alles geregeld. Ik kon mijn scooter leasen en had er meteen wat fijne accessoires bij gedaan, zoals een goed slot, een spatscherm voor op het stuur, wat wel handig is in Nederland, en nog wat andere kleine dingen. Perfect, ik kan een scooter leasen echt iedereen aanbevelen. Wat een genot, weer of geen weer, ik ben nu zo op mijn werk.